Kul om VVS-Jour

Roligt om VVS-jour

En hel del om VVS-jourer som lagar hållbara kök kan vara bra nöjsamt att skriva om vilket görs inom kort. Förutom detta presenteras komiska citat eller detaljer om VVS-jourer som lagar hållbara kök. Det är viktigt att ha rätt information om VVS-jour, rörmokare, fuktskada.

VVS Museum

VVS Museum Det finns faktiskt ett VVS-museum i Sverige. Detta ligger i Bromma i Stockholm på den mycket passande adressen, Archimedesvägen 1. Detta museum är väl värt ett besök för den som själv hållit på med VVS hemma eller i arbetet.

Vad betyder VVS?

Vad betyder VVS? Många tror att förkortningen VVS står för Vatten, Värme och Sanitet men det stämmer inte VVS betyder Värme, Ventilation och Sanitet. Ibland används VS istället vilket inbegriper Värme och Sanitet.

Säker Vatten

Säker Vatten VVS-branschen har regler gällande Säker Vatteninstallation som kallas Säker Vatten. Dessa regler är framtagna av VVS-branschen för att främja korrekta installationer, minimera riskerna för vattenläckage vattenskador samt undvika smittspridning och förgiftning.

The Evolution of Plumbing

Fixa droppande köksblandare

5 Amazing Plumbing Tricks

The 7 Best DIY Plumbing Tricks Ever

The #1 DWV Plumbing Mistake

How a Plumbing Trap Can Lose Water


Allt viktigt om VVS-jourer

Ifall du letar efter en VVS-jour finns det ingen tid att förlora. Här finns massor av bra fakta och information som du snabbt kan läsa när du behöver en jourmontör för att fixa vatten eller avlopp.Meny - VVS-jour
Till förstasidan på www.vvs-jour.seHögst upp på sidan om VVS-jourerLängst ned på sidan om rörjourer
SverigeUtomlandsFöretagNyheter